top of page

SIMPLICITY


Το σημερινό post περιλαμβάνει ένα outfit από αυτά που συχνά μου κλέβουν την καρδιά. Το χαρακτηρίζει η απλότητα, η μονοχρωμία και ο μινιμαλισμός και παράλληλα, μέσα από αυτά τα στοιχεία, εκπέμπει μια καλοκαιρινή, θηλυκή λάμψη. Είναι ευκολοφόρετο, δροσερό και παράλληλα ιδιαίτερο γιατί το απαρτίζουν προϊόντα με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Το MAVRU έχει σήμερα τη χαρά να φιλοξενεί δύο πολύ ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες που αγαπούν τις μίνιμαλ γραμμές και εκφράζονται μέσα από αυτές με έναν τρόπο διαφορετικό και τόσο ίδιο παράλληλα. Τυχαία ανακάλυψα πως και η δύο έχουν κάνει σπουδές πάνω στην αρχιτεκτονική, κάτι που νομίζω πως φαίνεται μέσα από τις λιτές δημιουργίες τους. Για όλα αυτά λοιπόν, αποφάσισα να τις "ενώσω" με αυτό το post και ελπίζω να σας αρέσει το αποτέλεσμα!

Η πρώτη λοιπόν είναι η Αlexia Raisi η οποία έχει σχεδιάσει το λευκό αυτό πουκάμισο - φόρεμα! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η αλήθεια είναι πως έχω αδυναμία στα πουκάμισα αλλά στο συγκεκριμένο λάτρεψα το ιδιαίτερο design του, ειδικά στο σημείο των ώμων. Η σχεδιάστρια το ονομάζει "FADE" και ανήκει στην τελευταία της συλλογή που μπορείτε να δείτε εδώ. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε και ως φόρεμα. Εγώ αυτή τη φορά το συνδύασα με ένα λευκό παντελόνι σε ίσια γραμμή και μαύρα σανδάλια με λίγο girlie διάθεση.

(Δια)κόσμησα το outfit με το κολιέ από την Anna Rosa Moschouti, την δεύτερη Ελληνίδα σχεδιάστρια που φιλοξενεί σήμερα το blog μου. Η Άννα αγαπά τις χειροποίητες δημιουργίες με γνώμονα τις απλές φόρμες και την μινιμαλιστική τάση. Η ίδια υποστηρίζει ότι "το απλό δεν είναι και συνηθισμένο", και εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε μαζί της. Αυτό που διάλεξα εγώ έχει λευκές και μπεζ αποχρώσεις και είναι φτιαγμένο από τον συνδυασμό τριών υλικών : σχοινί, πλέξιγκλας και χαλκό. Μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη δουλειά της εδώ.

Συμπλήρωσα το outfit με γραμμικά κοσμήματα : δερμάτινα δαχτυλίδια από Aumorfia, ασημένια δαχτυλίδια από Virgnia Tzioti και E.V.A. βραχιόλια από LOMMER.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την Αλίνα Λέφα!

Enjoy!

Shirtdress : Alexia Raisi

Necklace : AR.M Anna Rosa Moschouti

Trousers : ZARA

Bracelets : LOMMER

Leather Rings : Aumorfia

Silver Rings : Virginia Tzioti

Sandals : Monki (from Asos)

Sunnies : Guess


FOLLOW ME:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

No tags yet.
bottom of page