top of page

SPORTY CHIC


Όταν επισκέφτηκα πρώτη φορά το κατάστημα της Μαρίας Καπρίλη στο Κολωνάκι, δεν ήξερα που να πρωτοεστιάσω. Στα λαμπερά, καλοφτιαγμένα κοσμήματά της, στο design του καταστήματος ή στην ίδια την Μαρία με την εκκεντρική της πάντα εμφάνιση και την ισχυρή προσωπικότητα?!

Όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να παραλείψω την φιλοξενία των κοσμημάτων της Μαρίας στο blog μου.

Για να είμαι ειλικρινής προβληματίστηκα αρκετά για το πως να σας τα παρουσιάσω. Η ίδια η σχεδιάστρια συνηθίζει να χαρακτηρίζει τα κοσμήματά της, bohemian chic, αλλά νομίζω ότι και εσείς μπορείτε, αν το προσέξετε, να δείτε την νεανική, πιο casual πτυχή που κρύβουν μέσα τους. Αποφάσισα λοιπόν να τα συνοδεύσω με ένα πιο sporty outfit, εμπνευσμένο λίγο από την δεκαετία του 80 και να δώσω , αν μου επιτρέπεται να το πω, μια πιο αλήτικη νότα. "Παρέβλεψα" λοιπόν τα πολύτιμα μέταλλα και τη λάμψη τους και δεν δίστασα να τα φορέσω όλα μαζί, (κολιέ, δαχτυλίδια, βραχιόλια,σκουλαρίκια), με ένα απλό jean σορτσάκι και ένα αντρικό t-shirt από το αγαπημένο μου studiomateriaity. Το t-shirt με τα μαύρα τελειώματα στον λαιμό και στα μανίκια έδωσε ακριβώς το ύφος "άλλης εποχής" που ήθελα και αυτό απογειώθηκε με την συμβολή των rollers που είναι ευγενική χορηγία από την Χριστίνα. Την ευχαριστώ πολύ! Το outfit ολοκληρώθηκε με ριγέ κάλτσες και sporty jacket.

Τολμήστε το και εσείς! Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει!

Τα περισσότερα κοσμήματα είναι από την συλλογή "Zuhno" της Μαρίας Καπρίλη και μπορείτε να τα δείτε, αυτά και άλλα πολλά, αν επισκεφτείτε το κατάστημά της στο Κολωνάκι (Πινδάρου 21), αλλά και στο site της πατώντας εδώ.

Όλες οι φωτογραφίες είναι από την αγαπημένη και ταλαντούχα, Αλίνα Λέφα.

Enjoy

Jewelry : Maria Kaprili

Jacket : Adidas

Shorts : Pull & Bear


FOLLOW ME:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

No tags yet.
bottom of page