top of page

WALKING AROUND


Γεια σε όλους! Σήμερα αποφάσισα να σας παρουσιάσω δύο διαφορετικά outfits με κοινά στοιχεία βέβαια, minimal, street και urban διάθεση. Και τα δύο περιλαμβάνουν αγαπημένους σχεδιαστές και συνεργασίες που με έκαναν πολύ χαρούμενη.

Ας ξεκινήσω από το πρώτο. Πρόκειται για ένα απλό μαύρο φόρεμα που παράλληλα είναι και τόσο ιδιαίτερο. Έχει μίνιμαλ γραμμή και θα μπορούσε κανείς να το αποκαλέσει και πουκαμίσα λόγω του κοψίματός του. Με το δέσιμο στην μέση δημιουργούνται διάφορες φόρμες και όγκοι, που με έκαναν να το λατρέψω. Πίσω από αυτό το φόρεμα βρίσκεται η Sanja και το brand 19.02. H φιλικότατη Sanja είναι από την Κροατία αλλά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται και εργάζεται στην Ελλάδα. Αγαπά τα πολυμορφικά ρούχα, τους όγκους, το λευκό και το μαύρο. Συνδύασα το φόρεμα με sneackers και πορτοκαλί κάλτσες για να δώσω χρώμα στη συνολική εικόνα καθώς επίσης και με μίνιμαλ ασπρόμαυρα βραχιόλια από LOMMER. Θα σας πω στην συνέχεια τι εστί LOMMER!

Το δεύτερο outfit είναι ένα ασπρόμαυρο outfit, αγαπημένος και πάντοτε "εγγυημένος" συνδυασμός που νομίζω δεν θα βαρεθώ ποτέ μου. Το μαύρο λοιπόν, ψηλόμεσο παντελόνι με το γεωμετρικό κόψιμο όπως και το λευκό top είναι και τα δύο επίσης από το brand 19.02 . Mπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη δουλειά της σχεδιάστριας αν επισκεφτείτε το showroom της στο κέντρο της Αθήνας ή τη σελίδα της στο facebook (εδώ). Το ασπρόμαυρο αυτό look, ωδή στον μινιμαλισμό και την απλότητα, ολοκλήρωσα με λευκές δερμάτινες μανσέτες από το επίσης πολύ αγαπημένο μου ελληνικό brand, Αumorfia. Κάθε φορά που επισκέπτομαι το showroom της Aumorfia, κάτι καινούριο με εντυπωσιάζει. Δερμάτινα, χειροποίητα κοσμήματα, με προσοχή στην λεπτομέρεια, που "φωνάζουν" αυθεντικότητα. Μπορείτε να δείτε όλες τις συλλογές πατώντας εδώ.

Όπως θα παρατηρήσατε και στα δύο outfits κρατάω αυτό το εντυπωσιακό, πολύχρωμο backpack από το ελληνικό brand LOMMER, που πλέον δεν μπορώ να το αποχωριστώ. Οι πολύ ταλαντούχες Δανάη και Αλκυόνη δημιουργούν τσάντες, πορτοφόλια, clutches κ.ά. από πρωτότυπα υλικά όπως το αφρώδες EVA, σχοινιά ιστιοπλοΐας, ιμάντες.. Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους (εδώ), να παίξετε με τους χρωματικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό προϊόν. Το αποτέλεσμα, είμαι σίγουρη ότι θα σας ανταμείψει. Εγώ για να "χρωματίσω" λίγο τα δύο look, διάλεξα ένα πολύχρωμο backpack με μαύρο κορδόνι.

Ευχαριστώ θερμά και τα τρία brands για την υπέροχη συνεργασία.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από την πάντα αγαπημένη Αλίνα Λέφα.

Enjoy και Happy Easter!

Dress, Pants & Top: 19.02

Backpack, B&W Bracelets : LOMMER

Manchette : Aumorfia

Sneackers : Adidas Gazelle

Socks : Tiger

Sunnies : Vintage (Προσωπική συλλογή)


FOLLOW ME:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

No tags yet.
bottom of page