top of page

NUDE SHADOWS


Πρώτο post για το 2017 κι εύχομαι σε όλους έναν χρόνο γεμάτο υγεία και δημιουργικότητα!

Το σημερινό outfit "παίζει" με μια αγαπημένη και statement τριχρωμία του άσπρου, μαύρου και ταμπά. Συνδυασμός που μας βγάζει όλους από τη δύσκολη θέση και παράλληλα προσδίδει φινέτσα.

Το MAVRU έχει και πάλι την μεγάλη χαρά να φιλοξενεί δύο ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες. Την Αθηνά και την Ιωάννα, τις οποίες ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία. Η πρώτη είναι η δημιουργός αυτού του ερωτεύσιμου, κλασικού παλτό που φοράω, ίσιας γραμμής και με πολύ ιδιαίτερο γιακά. Το ταμπά αυτό παλτό διαθέτει το χάρισμα να μεταμορφώνεται όταν του προσθέτεις τη ζώνη του και κατά τη γνώμη μου είναι ένα ρούχο απαραίτητο για κάθε ντουλάπα. Έχει μεγάλη ευελιξία στο συνδυασμό χρωμάτων, μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά outfit, όλες τις ώρες της ημέρας και παράλληλα είναι τόσο ζεστό και καλοραμμένο. Η δεύτερη είναι η σχεδιάστρια του ελληνικού brand Meet the Cat και πιο συγκεκριμένα, του γεωμετρικού κολιέ που φοράω. Είναι κατασκευασμένο από μέταλλο, ξύλο και plexiglas. Θεωρώ ότι έχει πολύ ξεχωριστό design και προσθέτει χαρακτήρα στο σύνολο.

Η ιστορία της φούστας που φοράω έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον. Την ανακάλυψα πριν τρία - τέσσερα χρόνια στο παζάρι που γίνεται ακόμα στην περιοχή του Ελαιώνα. Συνήθιζα να πηγαίνω εκεί και να χαζεύω τα πρωινά της Κυριακής. Μπορείς να βρεις θησαυρούς αν έχεις υπομονή. Η συγκεκριμένη φούστα είναι vintage και εννοείται ότι την αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη και σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Οι πλισέ φούστες φέτος έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους και νιώθω πολύ περήφανη που την ανακάλυψα και την έκανα δική μου εκείνη την ημέρα! Την συνδύασα με ένα απλό και κλασικό λευκό T-shirt. Ολοκλήρωσα το outfit επιλέγοντας τα αγαπημένα μου sneackers, για να δώσω ένα πιο casual ύφος στη συνολική εικόνα..

Ρούχα από την Athina Gkini μπορείτε να βρείτε αν επισκεφτείτε τη σελίδα της στο facebook (πατώντας εδώ) η και το κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας.

Τα γεωμετρικά και ιδιαίτερα κοσμήματα Meet the Cat, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

H φωτογράφιση έγινε από την αγαπημένη και ταλαντούχα Αλίνα Λέφα.

T-shirt : ZARA

Skirt : Vintage

Necklace : Meet the Cat

Socks : Calzedonia

Sneackers : Reebok

Sunnies : Asos

Bag : Oribagu


FOLLOW ME:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

No tags yet.
bottom of page