top of page

IT'S CHRISTMAS !


Τρώγοντας έναν ακόμα κουραμπιέ για σήμερα και ακούγοντας χριστουγεννιάτικα άσματα σας παρουσιάζω το σημερινό post που όπως μπορείτε να διακρίνετε είναι άκρως γιορτινό και λαμπερό!

Τις τελευταίες μέρες σίγουρα έχετε βομβαρδιστεί από άπειρα άρθρα στο διαδίκτυο που συμβουλεύουν για το τι θα πρέπει να φορέσουμε τα Χριστούγεννα για να είμαστε λαμπεροί, τι πρέπει να κάνουμε για να δείχνουμε χαμογελαστοί στο οικογενειακό, γιορτινό τραπέζι παρά τα αρνητικά σχόλια της θείας, πως θα γίνει να μην γκρινιάζουμε στον κολλητό μας που για ακόμα μια φορά μας έστησε, 10 δικαιολογίες για να αποφύγετε να πάτε στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ γνωστού που αντιπαθείτε και άλλα τέτοια...

Τι είναι λοιπόν τα Χριστούγεννα?

Ομολογώ πως για μένα είναι the most wonderful time of the year! Mου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα αλλά παράλληλα μου προκαλούν και ένα μικρό άγχος. Άγχος για διάφορα μικροπράγματα που "αναγκαζόμαστε" να ακολουθήσουμε αυτές τις άγιες μέρες, άγχος για το αν πρόλαβα να κάνω ότι είχα προγραμματίσει, πριν φύγει η χρονιά κτλ.. Παρόλα αυτά τα Χριστούγεννα όλοι γινόμαστε λίγο πιο καλοί άνθρωποι, πιο πονόψυχοι και ευαίσθητοι και αφού υπάρχει γιορτή, μέσα στον χρόνο, που καταφέρνει να μας δημιουργήσει τέτοια συναισθήματα, πώς γίνεται να μην είναι η πιο αγαπημένη γιορτή των περισσότερων??

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, σας παρουσιάζω τη δική μου εκδοχή σε ότι αφορά τον ενδυματολογικό τομέα, με μία οπτική λίγο διαφορετική, πιο χιουμοριστική αλλά παράλληλα γιορτινή.

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων (και όχι μόνο), διάλεξα αυτό το τόσο ιδιαίτερο μαύρο φόρεμα με την υπέροχη λεπτομέρεια από βολάν στην πλάτη, από το ελληνικό brand, crochelle!! Το συνδύασα με ασημί-μαύρες κάλτσες και βελούδινα ψηλά παπούτσια! Για την ολοκλήρωση του outfit, δεν παρέλειψα το αγαπημένο μου χειροποίητο, τσόχινο, γκρι clutch από 100% handmade shop ! Tο κοντό jacket είναι επίσης από το ελληνικό brand, crochelle και το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά.

Τη συλλογή ρούχων crochelle μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του brand, πατώντας εδώ, αν και θα πρότεινα να επισκεφτείτε και το showroom της σχεδιάστριας στον Κεραμεικό. Έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Ευχαριστώ πολύ τις σχεδιάστριες Μαρία και Άντα για τη συνεργασία!

Επίσης ευχαριστώ πολύ την Αλίνα Λέφα για τις υπέροχες φωτογραφίες και για την επιμέλεια του σκηνικού και γενικά του concept!!

Dress : Crochelle

Jacket : Crochelle

Shoes : Stradivarius

Socks : Calzedonia

Photo by Alina Lefa

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!


FOLLOW ME:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

No tags yet.
bottom of page