top of page

PLAYING WITH THE SHADOWS


Να 'μαι και πάλι, μετά από μια μικρή απουσία! Όπως λένε όμως, "το καλό πράγμα αργεί να γίνει", έτσι λοιπόν επανέρχομαι με μία συνεργασία η οποία μόνο καλές εντυπώσεις μου άφησε!

Πρόκειται για το ελληνικό brand FALF Minimal Chic, σχεδιάστρια του οποίου είναι η Ειρήνη Ρουπακιά. Με την Ειρήνη επικοινωνήσαμε μέσω e-mail και παρ' όλα αυτά κατάφερε να με κάνει να την βάλω μέσα στην καρδιά μου γιατί εκτός από πολύ ταλαντούχα, είναι πολύ φιλική και σωστή επαγγελματίας. Την ευχαριστώ πολύ λοιπόν για την άψογη συνεργασία μας.

Τα ρούχα της τα ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Έχουν μίνιμαλ και γεωμετρικές γραμμές, απαλά και αέρινα υφάσματα, είναι άνετα και παράλληλα κολακεύουν και προσδίδουν ξεχωριστό στυλ.

Εγώ σας παρουσιάζω δύο διαφορετικούς συνδυασμούς. Και οι δύο περιλαμβάνουν το ίδιο παντελόνι. Στον πρώτο φοράω το πολύ άνετο αυτό παντελόνι με την μπεζ λεπτομέρεια στο τελείωμά του, με ένα top από μαύρη διαφάνεια και από πάνω το υπέροχο αυτό γιλέκο με τα γεωμετρικά κοψίματα, επίσης από FALF Minimal Chic. Ολοκλήρωσα το outfit με minimal κολιέ σε γκρι και πετρόλ χρώμα από την Νατάσσα Μάντζαρη. Το δεύτερο σύνολο συνδυάζει το ίδιο παντελόνι με το ασορτί κιμονό που έχει επίσης μπεζ λεπτομέρειες που το κάνουν τόσο ξεχωριστό. Ιδιαίτερο επίσης outfit, ιδανικό για τις ανοιξιάτικες μέρες, θηλυκό και παράλληλα άνετο.! Συμπλήρωσα το σύνολο με δερμάτινα σκουλαρίκια από το ελληνικό brand, Aumorfia.

Μπορείτε να βρείτε τα ρούχα FALF εδώ και stay tuned γιατί η καλοκαιρινή συλλογή της σχεδιάστριας έρχεται σύντομα.

Η φωτογράφιση έγινε στο Ζάππειο και στην περιοχή γύρω από αυτό, από τα μαγικά χέρια της Αλίνας Λέφα.

Trousers : FALF

Kimono : FALF

Waistcoat : FALF

Top : ZARA

Necklaces : Natassa Mantzari

Shoes : Dr Martens

Ankle Boots : Asos

Sunnies : Vans

Earrings : Aumorfia


FOLLOW ME:

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

RECENT POSTS: 

SEARCH BY TAGS: 

No tags yet.
bottom of page